Restaurant
Vous Lé Vous | Hasselt
restaurant
Wij serveren enkel diner op vrijdag en zaterdag. Dit kan eventueel in combinatie met een overnachting. Dit arrangement kan u boeken via B&B reservatie.
Wij serveren enkel een culinair 6-gangen menu “Puur Natuur” aan 125 euro pp excl dranken
Vanaf 2025 serveren wij op enkele donderdagen een nieuw sharing concept, nl “Dining Donderdagen”
Aan 60 euro pp excl dranken serveren wij verschillende gerechten om te delen, wij starten met koude voorgerechten, daarna een soep als overgang en enkele warme gerechten met een verscheidenheid aan salades. Eindigen doen we met een heerlijk dessert…Perfect om iets te vieren maar ook gewoon met je tweetjes een gezellig samenzijn. Wil je er als eerste bij zijn?
• 9 november lunch 5g all-in aan 150 euro pp
• 10 november 6g menu Puur natuur aan 125 euro pp
• Kerstavond 24 december 6g menu Puur Natuur aan 125 euro pp
• Kerstdag 25 december 5g all in lunchmenu aan 150 euro pp
• 31 december vieren wij het nieuwe jaar met een all-in menu aan 250 euro pp, wij serveren aangepaste wijnen of aangepaste alcoholvrije drankjes. Dit dient bij de reservatie doorgegeven te worden. De prijs is voor iedereen gelijk.
• 1 januari vieren wij het nieuwe jaar met een 5g all-in lunchmenu aan 150 euro pp
Wij zijn in de paasvakantie elke dag geopend met een culinair Limburgarrangement behalve 19 april ( ook op zondag en maandag ). Ook het restaurant is elke dag geopend behalve zondag 19 april. U kan tijdens de paasvakantie slechts 1 nacht bij ons overnachten in combinatie met een diner.
De Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE) is een vereniging van jonge, talentvolle restauranthouders, gedreven door de passie voor hun vak. Een interne kwaliteitsselectie garandeert dat deze ambitieuze chefs tot de top van de Europese gastronomie behoren.
In totaal zijn er meer dan 320 JRE-restaurants in Europa, verspreid over 12 landen. De leden van JRE combineren hoogwaardig culinair vakmanschap met respect voor lokale tradities en producten. De JRE zijn als geen ander thuis in de inventieve technieken van de hedendaagse gastronomie, zonder daarbij het culinaire erfgoed uit het oog te verliezen. Deze jonge chefs willen hun deskundigheid delen. Met veel enthousiasme en onderlinge solidariteit wisselen zij hun kookkennis uit en zorgen zo voor een culinaire kruisbestuiving.