
Menu Puur Natuur Maart 2023
Wordt geserveerd t.e.m 1 April
Hapjes
Voorgerecht
“Groene kool”
Escargots – groene kool – basilicum – gepofte kappertjes
Tussengerecht 1
“Hopscheuten”
Consommé – ravioli van kreeft – hopscheuten – kruidenolie van verbena – rock chives
Tussengerecht 2
“Morieljes”
Pulled beef – spitskool a la créme – gedroogde spitskool – mosterd zaadjes – morieljes – gepofte aardappel
Hoofdgerecht
“Spruitjes”
Filet van boerderijhert – spruitjes – gekonfijte aardappelschijf – aardappel crème – waterkers
Of
Vis van de dag
Assortiment kazen met garnituur:
1/2 portie (4 soorten) – supplement € 8
1/1 portie (7 soorten) – supplement € 15
Prédessert
Explosie van witte Fairtrade chocolade en Smeets jenever
Dessert 1
“Kiwi/kokos”
Witte chocolade – kokos – kiwi sorbet – granaatappel
Dessert 2
“Cheesecake”
Cheesecake – loonse stroop – ijs van wafeltjes
Zes gangen menu (6g, excl. dranken) 95€ pp.
Aangepaste drankarrangementen bij het 6 gangen menu:
5 wijnen 45€ pp.
4 bieren 18€ pp.
BOB arrangement – 5 kleine glaasjes wijn 25€ pp.
Alcoholvrij arrangement 30€ pp.
(4 verschillende aangepaste alcoholvrije huisbereide drankjes)